Ring til os hele døgnet

​Telefon: 48 26 08 05

Send os en e-mail

hl@nord-begravelse.dk

Mød os her

Frejasvej 17, ​3400 Hillerød

Urner i mange forskellige farver og designs

Salg af urner til bisættelse

Hos NordBegravelse kan vi være behjælpelige med alt det praktiske i forbindelse med en bisættelse i bl.a. Hillerød, Allerød og Helsinge samt i Fredensborg, Halsnæs og omegn. Vi har et bredt udvalg af urner i mange forskellige materialer og stilarter, som du kan vælge imellem, så du har mulighed for at vælge den helt rette urne. 

Hvad koster en urne?

Hvor meget en urne koster afhænger i høj grad af, hvilken model du vælger. Vores sortiment dækker over mange forskellige urner i prisklassen fra 950 kr. og op til 1.500 kr

Se vores store sortiment af urner

Nedenfor kan du finde en oversigt over vores store sortiment af urner, der bl.a. dækker over lerurner med og uden motiv, økologiske svaneurner, softurner og papirurner. Du kan både læse en kort beskrivelse af urnerne samt se vores priser nedenfor.

Kontakt os og hør mere om vores sortiment

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål angående vores sortiment af urner, eller hvis du har brug for at høre mere om vores produkter. Har du fundet en model, du synes om, så er du ligeledes velkommen til at kontakte os.

Vi kan hjælpe dig med at planlægge og arrangere den sidste afsked, hvad enten du selv ønsker at planlægge den i Min sidste vilje, så dine efterladte slipper for at skulle træffe en masse valg i en svær tid, efter du er gået bort, eller hvis du har mistet en nærtstående, som du ønsker at give en mindeværdig afsked.

Du kan ringe til os alle ugens dage uanset tidspunkt!

Lerurner

Vores lerurner er fra Michael Andersens keramikfabrik på Bornholm.
Pris: 1.000 kr.

Lerurner med motiv

Vælg mellem en rød eller blå urne med guldkant
Pris: 1.200 kr.

Vælg mellem en grøn urne med henholdsvis æbleblomst, marguerit eller valmue.
Pris: 1.500 kr.

Svaneurne (øko)

Vælg mellem blå, rød, sort, grøn og sandfarve.
Pris: 1.050 kr

Softurner

Leveres i sort, hvid, rød, blå eller grøn og er fremstillet i Tyskland.
Pris: 1.000 kr.

Papirurne – sunset

Vores papirurne er særligt velegnet til askespredning ud over havet.
Pris: 950 kr.

"​

​Venlige mennesker, der giver sig tid til at lytte til mine ønsker. Det er rart, at samtalen ikke behøver at være derhjemme, fordi de har et hyggeligt lokale i forretningen. Og man kan komme i kontakt pr telefon når som helst, uden at skulle tænke på, at taksameteret tæller yderligere. Desuden klarer de alle detaljer fra a - z, så man ikke behøver bekymre sig om, hvorvidt en detalje glipper. Det giver ro over hele forløbet.

- Ditte Olsen​

Om os

Vi er en professionel og erfaren bedemandsforretning, der sætter en ære i at håndtere hver enkelt opgave med den største respekt og ydmyghed.

Vores adresse

Nord Begravelse I/S

Frejasvej 17, 3400 Hillerød

Få navigation på Google Maps

Har du spørgsmål?

E-mail: hl@nord-begravelse.dk

Telefon: 48 26 08 05

​​CVR: 29052816​