Ring til os hele døgnet

​Telefon: 48 26 08 05

Send os en e-mail

hl@nord-begravelse.dk

Mød os her

Frejasvej 17, ​3400 Hillerød

​Kiste - en vigtig del af den sidste rejse

​​Har du mistet en af dine kære? Så er det vigtigt at få planlagt det sidste farvel, så det bliver i tråd med vedkommendes ønsker. Og her har valget af kiste en stor betydning for den sidste rejse.

​Hos Nord Begravelse bistår vi pårørende i at skabe det sidste farvel. Derfor har vi også et udvalg af smukke kister til begravelse og bisættelse, så I kan vælge den helt rette kiste til jeres afdøde.

​Vores begravelsesforretning ligger i Hillerød, og derfor er der mange for de nærliggende byer, herunder Fredensborg og Allerød, der benytter sig af vores hjælp, når de skal sige farvel til deres kære.​

Vi hjælper jer med at vælge den rette kiste

Der er mange ting, du skal tage stilling til som pårørende, når du skal planlægge en bisættelse eller en begravelse. Og det sker alt sammen, mens du formentlig er i stor sorg. Det er her, vi som bedemand kan hjælpe jer med den praktiske del, så jeres byrde bliver mindre.

​Hos Nord Begravelse hjælper vi også jer som pårørende med valg af kiste. Vi har forskellige modeller til forskellige priser, så I kan være sikre på at finde den, I ønsker.

​Hos os kan I bl.a. vælge:

  • Kiste i træ
  • Hvidmalet kiste​
  • Afrundede eller glatte kister
  • Med eller uden kors på låget

Hvad koster en kiste?

Vores udvalg af kister betyder, at vi kan være sikre på, at I kan finde lige præcis den kiste, I ønsker, samtidig med at den passer til jeres budget.

​Jeres pris afhænger af, hvilken der er den rette for jer – og hvilke andre aftaler om varetagelse af opgaver i forbindelse med jeres tab, vi indgår med jer. En begravelse eller bisættelse er en personlig ting, og derfor er vores priser det samme.​

Kontakt os og lad os hjælpe i den svære tid

Du er altid velkommen til at kontakte os alle ugens dage – og på alle tider af døgnet. Du kan ringe til os på telefon 48 26 08 05, sende en e-mail til hl@nord-begravelse.dk eller benytte dig af vores kontaktformular.​​

​Rund kiste

– leveres med eller uden kors på låget

Rund brændingskiste: 6.500,- kr.

Rund begravelseskiste: 7.300,- kr.​

​Glat kiste

– leveres med eller uden kors på låget​

Glat brændingskiste: 5.900,- kr.

Glat begravelseskiste: 6.400,- kr.​

​Fyrretræskiste - 100% økologisk

– leveres med eller uden kors på låget

Pris: 6.400 kr.

(kan anvendes til både bisættelse og begravelse)​

​Egetræskiste

Pris: 17.400 kr.

(kan anvendes til både bisættelse og begravelse)​

Fyrretræskiste lakeret

- Pris: 7.900 kr.

(kan anvendes til både bisættelse og begravelse)​​

"​

​Venlige mennesker, der giver sig tid til at lytte til mine ønsker. Det er rart, at samtalen ikke behøver at være derhjemme, fordi de har et hyggeligt lokale i forretningen. Og man kan komme i kontakt pr telefon når som helst, uden at skulle tænke på, at taksameteret tæller yderligere. Desuden klarer de alle detaljer fra a - z, så man ikke behøver bekymre sig om, hvorvidt en detalje glipper. Det giver ro over hele forløbet.

- Ditte Olsen​

Om os

Vi er en professionel og erfaren bedemandsforretning, der sætter en ære i at håndtere hver enkelt opgave med den største respekt og ydmyghed.

Vores adresse

Nord Begravelse I/S

Frejasvej 17, 3400 Hillerød

Få navigation på Google Maps

Har du spørgsmål?

E-mail: hl@nord-begravelse.dk

Telefon: 48 26 08 05

​​CVR: 29052816​