Ring til os hele døgnet

​Telefon Hillerød: 48 26 08 05

Telefon Frederiksværk: 47 74 92 00

Send os en e-mail

hl@nord-begravelse.dk

Mød os her

Frejasvej 17, ​3400 Hillerød

Nørregade 41, 3300 Frederiksværk

Udfyld pjecen Min sidste vilje

For nogle mennesker er det vigtigt selv at have indflydelse på deres egen begravelse eller bisættelse. Min sidste vilje er en pjece/blanket, hvor man kan tilkendegive, om man ønsker en begravelse eller bisættelse og evt. valg af kiste eller urne samt mange andre ting.​

Det vil også være en god vejledning til de efterladte, som skal arrangere højtideligheden – specielt hvis der skal tages hensyn til særlige ønsker. Vi anbefaler, at du drøfter dine ønsker med din familie og nærmeste, og evt. med en pris. Hos NordBegravelse er vi selvfølgelig behjælpelig med at udfylde Min sidste vilje.

Vi holder til i Hillerød, hvorfra vi også har hjulpet mange familier fra bl.a. Fredensborg, Helsinge, Halsnæs, Allerød og omegn.

En tilkendegivelse til de efterladte

Det kan være vigtigt, at din familie kender dine ønsker, da det jo også er deres afsked med dig. Det er dem, der skal leve videre med minderne.

Min sidste vilje er en tilkendegivelse til de efterladte. Der er altså ingen bindende forpligtelser i det nedskrevne. Du kan derfor kun henstille til dine efterladte, at de tager hensyn til dine ønsker.

Kontakt os og hør mere om Min sidste vilje

Du er altid velkommen til at kontakte NordBegravelse, hvis du har spørgsmål eller andet, der skal drøftes yderligere med en bedemand. Vi står klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have. Vi ser frem til at hjælpe dig og din familie.

"​

​Venlige mennesker, der giver sig tid til at lytte til mine ønsker. Det er rart, at samtalen ikke behøver at være derhjemme, fordi de har et hyggeligt lokale i forretningen. Og man kan komme i kontakt pr telefon når som helst, uden at skulle tænke på, at taksameteret tæller yderligere. Desuden klarer de alle detaljer fra a - z, så man ikke behøver bekymre sig om, hvorvidt en detalje glipper. Det giver ro over hele forløbet.

- Ditte Olsen​

Om os

Vi er en professionel og erfaren bedemandsforretning, der sætter en ære i at håndtere hver enkelt opgave med den største respekt og ydmyghed.

Vores adresse

Nord Begravelse I/S

Frejasvej 17, 3400 Hillerød

Hovedgaden 17A, 330 Skævinge

Nørregade 41A, 3300 Frederiksværk

Få navigation på Google Maps

Har du spørgsmål?

E-mail: hl@nord-begravelse.dk

Telefon: 48 26 08 05 - 47 74 92 00

​​CVR: 29052816​