Ring til os hele døgnet

​Telefon Hillerød: 48 26 08 05

Telefon Frederiksværk: 47 74 92 00

Send os en e-mail

hl@nord-begravelse.dk

Mød os her

Frejasvej 17, ​3400 Hillerød

Nørregade 41, 3300 Frederiksværk

Kremering af den afdøde

Vi hjælper dig med alt det praktiske

Mange vælger i dag en kremering og en urnenedsættelse i stedet for at blive begravet i en kiste. Kremering er således et populært valg, og det er der flere forskellige grunde til. Efter en kremering kan man enten få sin aske i en urne, som bliver nedsunket i jorden på en særlig urnegrav, eller man kan vælge at få sin aske spredt ud over havet. Dette kræver dog tilladelse først, og det kan du finde mere information om her.

Hos NordBegravelse kan vi hjælpe dig, hvis du planlægger dit sidste farvel og i den forbindelse ønsker at blive kremeret, eller hvis du skal arrangere den sidste afsked for en nærtstående, som du har mistet. Vi stiller bl.a. vores hjælp til rådighed i Fredensborg, Halsnæs og omegn samt i både Helsinge, Allerød, Hillerød og flere andre steder i nærheden. 

Sådan foregår kremeringsprocessen

Når selve bisættelsesceremonien i forbindelse med en bisættelse har fundet sted, så bliver kisten kørt til et krematorium, hvor man brænder kisten med den afdøde i. Efterfølgende kommer asken i den i forvejen valgte urne, og herefter kan man enten afholde urnenedsættelse eller vælge askspredning over havet alt afhængigt af den afdødes ønsker.

Hvad koster en kremering?

Det kan være forskelligt fra kommune til kommune, hvor meget en kremering koster. Ud over kremering skal der påregnes en pris til selve bisættelsen samt udgifter til urne. 

Du kan finde en oversigt over vores urner og vores priser herpå ved at klikke her.

Kontakt os for en snak

Vi står til rådighed for dig hele døgnet rundt alle ugens dage, hvis du har brug for en snak. Vi kan svare på alle dine spørgsmål angående kremering, bisættelse og begravelse, og vi hjælper også gerne med alt det praktiske i forbindelse med den sidste afsked.

"​

​Venlige mennesker, der giver sig tid til at lytte til mine ønsker. Det er rart, at samtalen ikke behøver at være derhjemme, fordi de har et hyggeligt lokale i forretningen. Og man kan komme i kontakt pr telefon når som helst, uden at skulle tænke på, at taksameteret tæller yderligere. Desuden klarer de alle detaljer fra a - z, så man ikke behøver bekymre sig om, hvorvidt en detalje glipper. Det giver ro over hele forløbet.

- Ditte Olsen​

Om os

Vi er en professionel og erfaren bedemandsforretning, der sætter en ære i at håndtere hver enkelt opgave med den største respekt og ydmyghed.

Vores adresse

Nord Begravelse I/S

Frejasvej 17, 3400 Hillerød

Hovedgaden 17A, 330 Skævinge

Nørregade 41A, 3300 Frederiksværk

Få navigation på Google Maps

Har du spørgsmål?

E-mail: hl@nord-begravelse.dk

Telefon: 48 26 08 05 - 47 74 92 00

​​CVR: 29052816​