Ring til os hele døgnet

​Telefon Hillerød: 48 26 08 05

Telefon Frederiksværk: 47 74 92 00

Send os en e-mail

hl@nord-begravelse.dk

Mød os her

Frejasvej 17, ​3400 Hillerød

Nørregade 41, 3300 Frederiksværk

Anden økonomisk hjælp

Få et overblik her​

Sygeforsikring Danmark

Hvis afdøde var medlem af Sygeforsikring Danmark gruppe 1 eller 2, kan der søges om en begravelseshjælp på 1.400 kr. (Andre sikringsgrupper giver ingen begravelseshjælp).

NordBegravelse vil på dine vegne undersøge afdødes eventuelle medlemskab af Sygeforsikring Danmark og få begravelseshjælpen udbetalt. Tilskuddet bliver – ligesom det offentlige tilskud – trukket fra den endelige regning.

Anden økonomisk hjælp

Enkelte foreninger, håndværkerlaug og loger m.m. yder begravelseshjælp til afdøde medlemmer. Det er sjældent, men kan forekomme, så undersøg gerne det, hvis afdøde var medlem af en sådan!

Personer, der har været medlem af Dansk Ligbrændringsforening, er stadig berettiget til et tilskud herfra.

Også her gælder det, at vi på dine vegne tilbyder at søge og få udbetalt begravelseshjælpen. Tilskuddet bliver trukket fra den endelige regning.

"​

​Venlige mennesker, der giver sig tid til at lytte til mine ønsker. Det er rart, at samtalen ikke behøver at være derhjemme, fordi de har et hyggeligt lokale i forretningen. Og man kan komme i kontakt pr telefon når som helst, uden at skulle tænke på, at taksameteret tæller yderligere. Desuden klarer de alle detaljer fra a - z, så man ikke behøver bekymre sig om, hvorvidt en detalje glipper. Det giver ro over hele forløbet.

- Ditte Olsen​

Om os

Vi er en professionel og erfaren bedemandsforretning, der sætter en ære i at håndtere hver enkelt opgave med den største respekt og ydmyghed.

Vores adresse

Nord Begravelse I/S

Frejasvej 17, 3400 Hillerød

Hovedgaden 17A, 330 Skævinge

Nørregade 41A, 3300 Frederiksværk

Få navigation på Google Maps

Har du spørgsmål?

E-mail: hl@nord-begravelse.dk

Telefon: 48 26 08 05 - 47 74 92 00

​​CVR: 29052816​