Begravelseshjælp til dig der har mistet en kær

Hos NordBegravelse tilbyder vi begravelseshjælp, så du kan sige farvel til din kære på en smuk og respektfuld måde.
​Vi ved, at det gør ondt at miste, derfor møder vi dig og dine kære med omsorg og plads til de svære følelser.
​Sammen finder vi ud at, hvordan begravelsen eller bisættelsen skal være og vi tager højde for både afdøde og pårørendes ønsker.​

​Hos NordBegravelse tilbyder vi begravelseshjælp, så du kan sige farvel til din kære på en smuk og respektfuld måde. Vi ved, at det gør ondt at miste, derfor møder vi dig og dine kære med omsorg og plads til de svære følelser. Sammen finder vi ud at, hvordan begravelsen eller bisættelsen skal være og vi tager højde for både afdøde og pårørendes ønsker.

Få tilskud fra det offentlige

Det er muligt at få økonomisk tilskud til begravelseshjælp fra det offentlige. Herunder kan du læse om minimumtilskud, maksimumtilskud og formuegrænser for at få begravelseshjælp.

Minimumtilskud

Hvis afdøde var født før den 1. april 1957, er du berettiget til et minimumsbeløb på 1050,00 kr. i begravelseshjælp.

Var afdøde under 18 år, er du berettiget til en begravelseshjælp på 9.550 kr. (2020).

Dette tilskud søger NordBegravelse på dine vegne. Vi får beløbet udbetalt fra Udbetaling Danmark, hvorefter vi trækker det fra den samlede regning, vi sender til dig.

Maksimumtilskud

Hvis der ikke er nogen væsentlig formue i boet, kan der ydes en højere begravelseshjælp fra det offentlige. Der kan maksimalt udbetales 11.400 kr. (2020).
Var afdøde under 18 år, er du kun berettiget til en begravelseshjælp på 9.550 kr. (2020).​

Formuegrænser

Hvis afdøde har ægtefælle eller børn under 18 år, kan der søges om højere begravelseshjælp, hvis den samlede formue ikke overstiger 49.600 kr. (2020).
Hvis afdøde ikke har ægtefælle eller børn under 18 år, må formuen ikke overstige 30.550 kr. (2020).

​Den højere begravelseshjælp beregnes på baggrund af formueopgørelsen på skifteretsattesten, som du modtager fra Skifteretten 3 – 4 uger efter dødsfaldet.

Hvis der er basis for at søge højere begravelseshjælp, er det stadig NordBegravelse, der søger tilskuddet på dine vegne. 

Det er derfor meget vigtigt, at vi får en kopi af skifteretsattesten, når du har modtaget denne. Når vi har indsendt skifteretsattesten, bliver differencen mellem minimumsbeløbet, som allerede er trukket fra regningen, og den bevilgede højere begravelseshjælp indsat direkte på din NemKonto af Udbetaling Danmark.

Kontakt os og hør mere om begravelseshjælp

Har du mistet en af dine nære og vil du høre mere om begravelseshjælp? Vi står klar til at hjælpe dig med en smuk afsked i Hillerød, Fredensborg og Allerød. Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for at sikre en smuk afsked for din kære. 

Du kan kontakte os på ethvert tidspunkt alle ugens dage. Ring til os på telefon
48 26 08 05 eller send en e-mail til hl@nord-begravelse.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Vores adresse:

Nord Begravelse I/S

Frejasvej 17

3400 Hillerød

Få navigation på Google Maps

Har du spørgsmål?

E-mail: hl@nord-begravelse.dk

Telefon: 48 26 08 05

​CVR: 29052816

Om os:

Vi er en professionel og erfaren bedemandsforretning, der sætter en ære i at håndtere hver enkelt opgave med den største respekt og ydmyghed.