Forretningens historie

​NordBegravelse er Hillerøds ældste begravelsesforretning. Historien startede allerede før år 1900 med det daværende Hillerød Ligkistemagasin, der lå på Slotsgade 43 i Hillerød.

1922: Lars Peter og Karen Rasmussen køber Ligkistemagasinet af den oprindelige indehaver A.P. Andreasen. Forretningen flyttes til Grønnegade, hvor der er snedkerværksted og bedre rammer.

  • 1947: Lars Peter Rasmussen dør, men Karen Rasmussen kører forretningen videre sammen med sin søn Alf Rasmussen. Alf og hustru Agnes overtager forretningen i 1953.
  • 1978: Alf Rasmussen dør, og hans søn og svigerdatter Poul og Käte Rasmussen overtager.
  • 1981: Forretningen flyttes til Frejasvej.
  • 2006: Mette Wolf og Leif Jonasson overtager Hillerød Ligkistemagasin, som kort tid efter omdøbes til Begravelsesforretningen Hillerød.
  • 2018: Begravelsesforretningen, som har mange opgaver over hele det nordlige Sjælland, skifter navn til NordBegravelse.

I løbet af 2018 er NordBegravelse udvidet med en filial på Hovedgaden 17A i Skævinge.

NordBegravelse har overtaget Jimmy Rasmussens begravelsesforretning på Københavnsvej 2-4. Jimmy Rasmussen ville gerne flytte fra byen og ønskede, at det blev NordBegravelse, der overtog hans forretning. Forretningen på Københavnsvej (ved Tikanten) hedder indtil videre “Jimmy Rasmussens eftf.”​

Vores adresse:

Nord Begravelse I/S

Frejasvej 17

3400 Hillerød

Få navigation på Google Maps

Har du spørgsmål?

E-mail: hl@nord-begravelse.dk

Telefon: 48 26 08 05

​CVR: 29052816

Om os:

Vi er en professionel og erfaren bedemandsforretning, der sætter en ære i at håndtere hver enkelt opgave med den største respekt og ydmyghed.