Ring til os hele døgnet

​Telefon Hillerød: 48 26 08 05

Telefon Frederiksværk: 47 74 92 00

Send os en e-mail

hl@nord-begravelse.dk

Mød os her

Frejasvej 17, ​3400 Hillerød

Nørregade 41, 3300 Frederiksværk

Gravsten – et fysisk mindesmærke for den afdøde

Vi hjælper dig med at planlægge den sidste afsked

Hos NordBegravelse er vi behjælpelige med hele processen i forbindelse med et dødsfald lige fra afhentning af dødsattest til valg af gravsten. Vi står til rådighed for dig, der ønsker at planlægge din egen afsked i Min sidste vilje og for dig, der skal arrangere en mindeværdig afsked for en, du har mistet. Det kan f.eks. være i Halsnæs, Fredensborg, Helsinge, Allerød eller Hillerød. 

Personliggørelse af gravstenen

Når man som pårørende mister en, man holder af, så ønsker mange at have et fysisk sted, hvor man kan gå hen for at mindes den afdøde. Dette bliver for manges vedkommende gravstedet på kirkegården, hvor en gravsten er med til at personliggøre gravstedet og fortælle, hvem der ligger på det pågældende gravsted.

For mange er gravstenen utrolig vigtig, da det er den, der fortæller omverdenen, hvem der ligger begravet på gravstedet. Derfor er der også rigtig mange forskellige muligheder for at personliggøre en gravsten. Det gælder både i forhold til valg af sten, tekst på gravsten, skrifttype og eventuelle særlige detaljer i form af pynt på stenen. 

Hvad koster en gravsten?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget en gravsten koster. De gældende priser på en gravsten afhænger bl.a. af, hvilken sten der vælges, hvor stor den skal være, om hvordan den skal personliggøres. Har du nogle særlige ønsker, eller ønsker du blot en billig gravsten, der kan fungere som mindesmærke for den afdøde? 

Vi hjælper dig med at finde den rette gravsten uanset dine ønsker til pris.

 

Kontakt os hele døgnet rundt

Du kan kontakte os hele døgnet rundt alle ugens dage, hvis du har brug for at komme i kontakt med os angående valg af gravsten eller planlægning af den sidste afsked.

Vi er Hillerøds ældste begravelsesforretning, og vi lægger stor vægt på kvalitet, tryghed og nærvær. Det gælder i alle dele af vores arbejde lige fra den indledende samtale, til gravstenen er på plads. 

"​

​Venlige mennesker, der giver sig tid til at lytte til mine ønsker. Det er rart, at samtalen ikke behøver at være derhjemme, fordi de har et hyggeligt lokale i forretningen. Og man kan komme i kontakt pr telefon når som helst, uden at skulle tænke på, at taksameteret tæller yderligere. Desuden klarer de alle detaljer fra a - z, så man ikke behøver bekymre sig om, hvorvidt en detalje glipper. Det giver ro over hele forløbet.

- Ditte Olsen​

Om os

Vi er en professionel og erfaren bedemandsforretning, der sætter en ære i at håndtere hver enkelt opgave med den største respekt og ydmyghed.

Vores adresse

Nord Begravelse I/S

Frejasvej 17, 3400 Hillerød

Hovedgaden 17A, 330 Skævinge

Nørregade 41A, 3300 Frederiksværk

Få navigation på Google Maps

Har du spørgsmål?

E-mail: hl@nord-begravelse.dk

Telefon: 48 26 08 05 - 47 74 92 00

​​CVR: 29052816​