Ring til os hele døgnet

​Telefon Hillerød: 48 26 08 05

Telefon Frederiksværk: 47 74 92 00

Send os en e-mail

hl@nord-begravelse.dk

Mød os her

Frejasvej 17, ​3400 Hillerød

Nørregade 41, 3300 Frederiksværk

Annoncer​

Indrykning af dødsannonce

Hos NordBegravelse kan vi blandt andet være behjælpelige i forbindelse med udarbejdelse og indrykning af dødsannoncer i aviser. Vi er Hillerøds ældste begravelsesforretning, og vi har dermed stor erfaring med alle dele af bedemandsarbejdet. Vi står til rådighed for dig, der har brug for vores hjælp i lokalområdet, Allerød, Fredensborg, Helsinge eller Halsnæs.

Indrykning af annonce før eller efter begravelsesceremonien

Mange vælger at informere omverdenen om et dødsfald i form af en dødsannonce. Ofte er det familien eller andre nære pårørende til den afdøde, der udfærdiger teksten til annoncen, men vi kan også være behjælpelige og komme med inspiration til, hvad man kan skrive.

Dødsannoncer kan både indrykkes i aviser før og efter begravelsen eller bisættelsen. Hvad man vælger at gøre, afhænger af, om man ønsker at informere omverdenen om dato og tidspunkt for afholdelsen af den sidste afsked, eller om man blot ønsker at informere om selve dødsfaldet. 

Lad os hjælpe dig med indrykningen af annoncen

Vi hjælper dig gerne med alt det praktiske i forbindelse med et dødsfald, herunder bl.a. indrykning af dødsannonce. Vi kan bl.a. hjælpe dig med inspiration til, hvad der kan stå i annoncen, eller vi kan sørge for, at din egen tekst bliver indrykket.

Du skal blot tage kontakt til os for yderligere information om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at ringe til os, uanset hvad tid på døgnet du har brug for en samtale. Vi står til rådighed alle ugens dage på ethvert tidspunkt.

Se aktuelle dødsannoncer

Nedenfor kan du se aktuelle dødsannoncer og finde en oversigt over de seneste dødsfald. Du har også mulighed for at bruge søgefeltet, hvis du leder efter en særlig annonce. Du kan f.eks. finde inspiration til, hvad der kan stå i en dødsannonce, eller du kan søge efter en specifik person. 

"​

​Venlige mennesker, der giver sig tid til at lytte til mine ønsker. Det er rart, at samtalen ikke behøver at være derhjemme, fordi de har et hyggeligt lokale i forretningen. Og man kan komme i kontakt pr telefon når som helst, uden at skulle tænke på, at taksameteret tæller yderligere. Desuden klarer de alle detaljer fra a - z, så man ikke behøver bekymre sig om, hvorvidt en detalje glipper. Det giver ro over hele forløbet.

- Ditte Olsen​

Om os

Vi er en professionel og erfaren bedemandsforretning, der sætter en ære i at håndtere hver enkelt opgave med den største respekt og ydmyghed.

Vores adresse

Nord Begravelse I/S

Frejasvej 17, 3400 Hillerød

Hovedgaden 17A, 330 Skævinge

Nørregade 41A, 3300 Frederiksværk

Få navigation på Google Maps

Har du spørgsmål?

E-mail: hl@nord-begravelse.dk

Telefon: 48 26 08 05 - 47 74 92 00

​​CVR: 29052816​